Website laten bouwen

Website laten bouwen: Wij helpen jouw bedrijf exponentieel groeien doormiddel van een nieuwe of vernieuwde website!

Offerte aanvragen

Blauwelink
Website laten bouwen

Webshop of website laten bouwen

Een volledig op maat gemaakte website of webshop laten bouwen? Dan kan bij Blauwelink! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het bouwen van professionele websites en webshops. Een goede eerste indruk achterlaten bij potentiële klanten doe je onder andere door een professionele en goed uitziende website te tonen.

Daarnaast begint een sterke online aanwezigheid niet alleen met een goed uitziende website, maar ook met een functionele website. Bij Blauwelink begrijpen we dit als geen ander.  Wij zorgen ervoor dat je website of webshop past bij jouw identiteit en tegelijkertijd functioneel en gebruiksvriendelijk is. Met onze online marketing kennis in het achterhoofd en onze vertrouwde en ervaren webdevelopers bouwen we binnen no-time een prachtige website of webshop met SEO geoptimaliseerde content.

Contact opnemen

De voordelen van een WordPress website

Er zitten veel voordelen verbonden aan het bouwen en gebruiken van een WordPress website. Hieronder hebben wij de grootste voordelen voor je op een rijtje gezet:

1. Gebruiksvriendelijk

WordPress staat bekend om zijn intuïtieve interface waarmee zelfs niet-technische gebruikers eenvoudig inhoud kunnen toevoegen, bewerken en publiceren. Dit stelt jouw medewerkers in staat om regelmatig nieuwe blogs, casestudies en updates te delen. Een responsieve website zorgt daarnaast voor een consistente en aangename gebruikerservaring op alle apparaten, wat de kans op terugkerende bezoekers en conversies vergroot.

2. Zoekmachinevriendelijk

Een WordPress website of webshop is ontworpen om zoekmachinevriendelijk te zijn, wat betekent dat je website of webshop sneller gevonden zal worden door zoekmachines zoals bijvoorbeeld: Google, Google Mobile of Bing. Doordat de website of webshop makkelijker vindbaar zal zijn voor zoekmachines, is je website of webshop online zichtbaar. Zo zorg je er uiteindelijk voor dat je verkeer en conversies kan genereren.

Gebruiks- en zoekmachinevriendelijk

Zelf eenvoudig zoekmachinevriendelijke inhoud toevoegen aan je website of webshop, bewerken en publiceren.

Eenvoudig contentbeheer

Beheer je content zonder enige technische kennis. Je bent niet onafhankelijk.

Op maat gemaakte ontwerpen

Kies een thema en sjablonen die bij de identiteit van jouw bedrijf past.

Website laten bouwen

3. Eenvoudig contentbeheer

In WordPress is het voor een ieder mogelijk en gemakkelijk om content te beheren. Zo kun je zelf zonder technische kennis nieuwe content publiceren of blogposts online plaatsen waardoor je niet afhankelijk bent van een ander. Heb je zelf een goed idee voor een artikel of wil je een nieuwe pagina toevoegen? Dan is WordPress de ideale optie. Je maakt eenvoudig een gebruikersprofiel aan en stelt jezelf in staat om te publiceren en te bewerken.

4. Op maat gemaakte ontwerpen

WordPress biedt een scala aan thema’s en sjablonen die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en branding van BlauweLink.nl. Dit betekent dat de website een unieke uitstraling kan hebben die naadloos aansluit bij het imago van het bedrijf.

Offerte aanvragen

Is WordPress veilig voor gebruik?

Met regelmatige updates en beveiligingspatches is WordPress over het algemeen veilig. Het is echter belangrijk om beveiligingspraktijken te volgen en betrouwbare plugins te gebruiken.

Waarom is een professionele website belangrijk?

Een professionele website straalt geloofwaardigheid uit en trekt potentiële klanten aan, wat essentieel is voor het succes van jouw bedrijf.

Hoe draagt een goed ontworpen website bij aan SEO?

Een goed ontworpen website kan geoptimaliseerd worden voor zoekmachines, waardoor de zichtbaarheid in zoekresultaten verbetert en meer organisch verkeer wordt gegenereerd.

Kunnen bestaande websites gemigreerd worden naar WordPress?

Ja, bestaande websites kunnen vaak worden gemigreerd naar het WordPress-platform. Het kan wel enige technische expertise vereisen.

Is technische kennis vereist voor het beheren van een WordPress-website?

Nee, WordPress heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee zelfs niet-technische gebruikers eenvoudig inhoud kunnen beheren en aanpassen.

Blauwelink

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op

Neem contact op

Neem contact met ons op

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

info@blauwelink.nl

+31202101173