Wij zijn Blauwelink

Bekijk wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen

Blauwelink
Over ons

Geef je bedrijf een boost!

Blauwelink is een online marketing bureau, gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Het is onze taak om (startende) bedrijven online te laten groeien. Wil jij jouw bedrijf ook een boost geven en ben je op zoek naar een specialist die jou daarin helpt? Dan ben je bij Blauwelink zeker aan het juiste adres!

Contact opnemen

Waarom Blauwelink

 • Niet alleen klikken, maar conversies

  Het is leuk om een groot bereik te hebben en veel klikken. Maar uiteindelijk gaat het om de resultaten en is het belangrijk dat er conversies komen.

 • Wij zijn specialisten, geen verkopers

  Bij ons werken geen accountmanagers. Iedereen die je spreekt, is een expert en werkt op dagelijkse basis in zijn of haar specialisme.

 • Een partner, niet alleen handjes

  Jij staat er niet alleen voor! We denken met je mee en adviseren proactief. We zijn meer dan alleen helpende handjes.

 • Data is key to success
  Meten is weten

  Lekker cliché allebei. Maar het klopt wel! Daaarom brengen wij graag  alle data in kaart zodat we goed onderbouwde keuzes kunnen maken.

Onze werkwijze

 

Blauwelink

Wij hebben voor al onze klanten een unieke werkwijze en strategie. Om te beginnen gaan we in gesprek met de klant om de doelstellingen te achterhalen, zodra dit duidelijk is, bedenken wij een passende strategie. Vervolgens zetten wij een unieke marketing campagne op en gaan wij hard aan de slag om meer online zichtbaarheid en bekendheid te creëren voor het bedrijf.

Nadat de campagne is opgezet, voeren wij de maandelijkse marketing taken uit en monitoren wij regelmatig de resultaten om daar rapportages van te maken.

Ons team

Daniël Sanandaji

Eigenaar

Gerben Kloosterman

SEO specialist

Kim Koene

Online marketeer

Neem contact met ons op

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

info@blauwelink.nl

+31202101173